Waarom ik wel van maandagen hou

schooltje5

YES HET IS MAANDAG! Ooit eens iemand horen zeggen? Nee? Nu wel! Maandag is de dag dat ik school op de planning heb staan, de enige dag in de week dat school op de planning staat. En school betekent blijheid en gezelligheid en veel leuke mensen en eindelijk eens de deur uit.

 

In deze blog op Hoezo Anders schreef ik over mijn gedachten en vrolijkheid rondom school. Misschien ook om iets meer van mijn enthousiasme te begrijpen, want ja ik weet dat school ook maar gewoon school is.

Elke dag thuis zijn is best wel… alleen. En op maandag weet ik standaard dat ik mensen ga zien, dat ik ga lachen en voel ik me gewoon een normale tiener voor een paar uurtjes. Ik was er vandaag 2,5 uur waarvan ik minder dan een uurtje heb kunnen zitten en mensen heb kunnen zien, om er een beetje een beeld bij te geven. Het is niet veel, maar voor vandaag meer dan genoeg. Ben elke keer weer blij geweest te zijn en kruip nu tevreden terug onder de dekens.

 

Van mij mag het elke dag maandag zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge