TIP: Primewire

series7

Een tijdje terug kreeg ik via een forum een tip van een meisje om gratis online films en series te kunnen kijken. Nu, een paar maanden later, ben ik nog steeds zo enthousiast over deze site als eerst, dus vandaar dat ik hem met jullie deel. Het gaat om www.primewire.ag , maar naast een aantal nadelen overheersen het voordeel van gratis kunnen kijken zeker wel.

Op Primewire vindt je praktisch alle films en series die je maar kan bedenken. Je kunt het best bovenin eerst klikken op ‘movies’ of ‘tv shows’ en in het zoekbalkje de titel intikken als je al weet wat je wilt gaan kijken. Anders kan je een beetje rondneuzen. Het enige echte nadeel is wel dat er constant reclame pagina’s komen als je ergens op klikt. Klik deze áltijd weg. Het kan daarna ook zijn dat je nogmaals moet klikken. Ik zie dit niet als heel storend, omdat het me vooral om het kijken van de serie gaat.

Daarnaast zijn er verschillende versies beschikbaar per aflevering of per film, dus het is altijd even zoeken naar welke het goed doet. De laatste serie die ik heb gekeken was Orange Is The New Black en daarbij koos ik bijvoorbeeld bij elke aflevering voor  ‘novamov’. Zorg er in ieder geval voor dat je nooit een aflevering download.

Mijn favoriete series zie je hierboven, maar er zijn bijvoorbeeld ook series te vinden die je nu op mtv, disney xd en comedy central ziet. Dus voorlopig ben ik nog niet uitgekeken! Ik vind series kijken heerlijk, gewoon even ergens anders op gefocust en verstand op 0. Eigenlijk net als een boek, maar dan nog beter (vind ik). Iets dat ook lekker is met weinig concentratie.

Wat is jouw favoriete serie?

2 thoughts on “TIP: Primewire

  1. Jaaa ik hou ook van Friends, That 70s Show en How I Met Your Mother! Oh en ik denk dat je Scrubs dan ook wel leuk vind. Leuk artikel! (www.effierced.com)    17 augustus 2014

    Aah ja Scrubs is ook geweldig! Al tijdje niet meer gezien, maar die ga ik na het laatste seizoen van once upon a time maar eens kijken. Thanks for reminding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge