Rondcrossen met de CatWeazle

collage catweazle2

Dit was zo geweldig, dat ik het wel móet delen! Ik was dus of vakantie in Zeeland en in Zeeland is er natuurlijk strand. Nu zit ik in een rolstoel en zand en een rolstoel gaat niet echt bepaald goed samen. Daar bleek dus een oplossing voor te zijn gevonden! De CatWeazle, alleen die naam zelf is al geniaal. De CatWeazle is een elektrische rolstoel met grote, massieve banden waar je goed mee over het strand kan krijgen.

Dat moest ik dus wel proberen. Vorige week zaterdag was het lekker weer en gingen we kijken of er nog eentje beschikbaar was. Dit bleek niet meer zo te zijn op het dichtsbijzijnde strand, maar op Renesse nog wel dus zijn we daarheen gereden. Het mega bakbeest stond bij een leuk strandtentje, ik kreeg een kleine uitleg en mocht ‘m voor 2 uurtjes meenemen. Het was even stuntelen met de joystick, moet je ook deze held hier hebben maar niet heus, maar uiteindelijk is het gelukt. Ik werd er nog best een soort goed in ook nog. Ik kon er zelfs een stukje mee door het water rijden, heb de hele tijd met een big smile rondgereden.

collage catweazle3

Ik wil dit zeker nog wel eens een keertje gaan doen, of meerdere keertjes!

Voor meer informatie over de CatWeazle en waar deze allemaal te leen is, kijk eens op www.offroadrolstoelen.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge