Project Positief van Dagmar

image

Dagmar van By Dagmar Valerie heeft een instagram challenge bedacht om wat meer positiviteit over het world wide web te verspreiden. En dat is goed gelukt! Wanneer je #ProjectPositief zoekt op instagram vind je een heeeele hoop mooie foto’s van iedereen die enthousiast was. Ik heb ‘m ook meegedaan, dan wel niet op instagram, maar ik zal mijn fotootjes hier even posten.

Maandag 1 september – Een quote

enjoy

Als ik 1 motivatiequote moet uitkiezen is het deze wel! Wanneer niet alles loopt zoals je hoopte dat het zou lopen, kan je daar ontzettend van gaan balen, maar je kan ook de mooie dingen ervan inzien. In iets negatiefs zit ook altijd wel iets positiefs, daar ben ik van overtuigd.

Dinsdag 2 september – Happy moment

collage catweazle3

M’n laatste ‘uitzonderlijke happy moment’ (lees: zo blij als de teletubbies) was sowieso in zeeland op het strand! Verlang er echt weer naar terug. Ik denk dat ik later maar vlakbij het strand ga wonen.

Woensdag 3 september – Smile

smileeee

Oké op deze foto lach ik niet zo zeer, maar ik moest zelf wel nogal hard lachen toen ik ‘m vond woensdag. Ik was een diva baby met m’n sexy mutsje haha!

Donderdag 4 september – Good times

goodmemoriess

Oh dat was lastig kiezen, maar het werd vorig jaar Amerika als echte good time. Dat was de leukste reis ooit met m’n ouders en broertjes, Amerika is een geweldig land. Deze foto was in het zwembad, niet de meest charmante maar het is één van de enige foto’s die ik van mezelf heb van toen. Ik hoop daar echt ooit nog een keer terug te komen!

Vrijdag 5 september – Yes I can!

yesican

Als ik terug denk aan de afgelopen jaren heb ik twee échte ‘yes I can!’ momentjes gehad. De laatste was pas nog met het halen van 4 havo, maar die van de foto was in het revalidatiecentrum toen ik weer leerde traplopen. Dat was echt heel gaaf, al gaat dat nu niet meer, ik ben blij dat ik een foto heb van dat moment.

Zaterdag 6 september – Life is a party

party

Hoe vroeger voor mij feestjes pas feestjes waren met kei harde muziek en een hele hoop mensen, zijn ‘kleine’ dingetje als deze fotoshoot al een feestje voor me nu. Was een onwijs gezellige dag!

Zondag 7 september – Spread the love

image

 En als laatste een berichtje vanuit Dagmar en alle andere Project Positievers; spread the love! Er is nooit teveel liefde.

2 thoughts on “Project Positief van Dagmar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge