Printable inpaklijst

suitcases2

Vakantieee! Oké nog niet helemaal officieel, maar de toetsen zitten erop en ik hoef alleen nog maar naar school om mijn boeken in te leveren en mijn rapport op te halen. Veel mensen gaan weg deze vakantie, ikzelf waarschijnlijk ook even. We hebben nog niks geboekt, maar het wordt waarschijnlijk een weekje ergens hier in Nederland. En om me daar alvast op voor te bereiden (plus dat ik waarschijnlijk ook nog een paar daagjes naar m’n opa en oma ga) heb ik deze inpaklijst gemaakt die jullie ook kunnen downloaden.

In plaats van lopen stressen wat er allemaal mee moet als je weggaat zonder iets belangrijks te vergeten, is zo’n inpaklijst natuurlijk veel handiger. Sowieso ben ik wel een lijstjesmens, zonder lijstjes vergeet ik allerlei belangrijke dingen. Je kan er ook zelf eentje maken in word of paint of gewoon op papier, zo’n inpaklijst is best persoonlijk. Er staat er hieronder ook eentje om zelf in te vullen!

Download inpaklijst 1

Download inpaklijst 1

Download inpaklijst 2

Download inpaklijst 2

Enjoy your holiday! Ga jij nog op vakantie?

 

4 thoughts on “Printable inpaklijst

  1. Wat leuk bedacht! Ik ga hem zeker uitprinten! Ik kende je blog trouwens ook nog helemaal niet, erg leuke lay-out en ik ga zeker nog even de rest van je blog doorspitten!

    Liefs, Merel    9 juli 2014

    Bedankt voor het leuke complimentje! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge