Nieuwe gympies!

Eva3

Ik mocht voor Hoezo Anders Eva interviewen. Ik kende Eva al via een forum en wist dat zij een spierziekte heeft. Ondanks haar beperking laat ze het daar niet bij zitten, want ze heeft samen met haar zusje ‘Sistershoes’ opgericht waar ze voor een klein prijsje unieke gympen beschilderd. Hier kun je het interview lezen. En omdat ik haar uit de hand gelopen hobby zo leuk vind, heb ik zelf ook een paar gympen besteld!

Eva5

Kijk hoe leuk ze zijn! Aztec print, helemaal zelf beschilderd door Eva. Was heel fijn om bij haar te bestellen, alles werd goed gecommuniceerd en ik mocht al m’n eigen wensen doorgeven. Zeker een aanrader!

En neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina van Sistershoes!

5 thoughts on “Nieuwe gympies!

  1. Wat een mooie schoenen! Ik kende dit nog niet, maar ik heb zelf ook een keer geprobeerd basic gympjes te verven, die zagen er lang niet zo leuk uit als deze haha!
    Sanne blogde onlangs over BACK TO SCHOOL | FASHION TIPSMy Profile    7 september 2014

    Ja ze is er echt heel goed in! Dacht het ooit ook zelf te doen, maar was toch nogal bang om de schoenen te verpesten. Dan is dit zeker een leuke oplossing om toch unieke gympen te hebben :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge