Mijn sims leven

sims3

De laatste tijd speel ik weer vaak de sims 3. Meestal speel ik dat in fases, dan ben ik er een tijdje zo druk mee dat het uiteindelijk gaat vervelen en weer voor een aantal weken/maanden staat te verstoffen op m’n laptop. Maar zoals je waarschijnlijk al wel raad, ben ik er nu weer mee bezig en ik vind het geweldig.

Say hi to mijn sims koppel genaamd Loena en Nout. Ze zijn verloofd en gaan binnenkort trouwen. Nout doet iets journalist achtigs en Loena heeft ontslag genomen, omdat ik het maar saai vond dat er maar telkens een klein stukje van de dag over was omdat ze telkens aan het werk waren. Tja, het is toch maar een luilekkerleventje daar hoor. Ze hebben een mega huis, een zwembad, een rollerskatebaan op het dak, 5 televisies en 1 van de duurste auto’s. Nee, zij en ik vervelen ons nooit. En wanneer dat wel zo is, nemen we een kijkje in de stad of gaan op vakantie naar welk land dan ook. Al moet Nout dus bijna altijd werken en gaat Loena meestal alleen.

 sims2

sims5

Heel verhaal, ik vind het heerlijk om even in een ander leventje te kruipen waarin alles mogelijk is. Binnenkort wil ik China eens gaan ontdekken, wat meer de uitbreiding ‘wereldavonturen’ gebruiken. Dat is wel een puik plan.

Speel jij wel eens de sims of heb je het vroeger wel eens gespeeld?

2 thoughts on “Mijn sims leven

  1. Wat leuk dat je hierover schrijft, haha! Ik heb zelf geen Sims, maar speelde het eerst altijd met m’n nichtjes. Het is inderdaad heel leuk om een heel ander leventje te ontdekken.    15 augustus 2014

    Wat leuk dat je dat met je nichtjes deed! Lijkt me gezellig, maar ik denk niet dat ik m’n broertjes (of neefjes) zo ver zal krijgen dat ze mee willen spelen :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge