Mijn notebook #1

Een tijdje terug ben ik met mama naar Utrecht geweest en ben ik opzoek gegaan naar een notitieboekje zonder lijntjes. Dit bleek nog niet eens zo simpel te zijn als gedacht, maar uiteindelijk heb ik er eentje bij de V&D gevonden! Ik wilde het notitieboekje gaan gebruiken om in te schetsen en daar ben ik pas geleden mee begonnen.

notebook2

Het zijn maar gewoon schetsjes, dus ik kleur ze niet in. Als ik met kleur wil tekenen doe ik dat veel liever op m’n tekentablet, omdat dat een stuk makkelijker gaat en ik de effecten beter uit kan werken.

notebook9

Deze heb ik als eerst nagetekend en ik vind deze ook het mooist geworden. Er zitten een hoop plooien en daardoor schaduwen in deze tekening en dat maakt dat het er ook wat beter uitgewerkt uitziet. Ik heb meer voorbeelden van zulk soort meisjes gevonden die ik na kan gaan tekenen, dus ik denk dat het tekenen van meisjes wel hetgene is dat ik de komende tijd het meest zal gaan doen.

notebook7

Dit plaatje kwam ik op pinterest tegen en ik vond ‘m wel grappig en passend om ook in m’n boekje te tekenen. Ik merk wel dat ik het tekenen van personen makkelijker vind dan het tekenen van voorwerpen. Ben ook nog niet helemaal tevreden over de letters, maar dat is zo aan te passen.

notebook6

En als laatst Ariël. Ik hou van Disney figuren tekenen, ik hou sowieso wel van onrealistisch tekenen. Met deze ben ik nog niet helemaal klaar, er kunnen nog veel meer schaduwen en details getekend worden.

Welke vind jij nou het mooist? Schets jij wel eens?

 

sign4

 

3 thoughts on “Mijn notebook #1

  1. Woow , toffe schetsen! Ik heb een notebook van de boekvoordeel en die zijn lekker dik en stevig en niet duur.
    Maar meeh , die eerste tekening is super tof!    21 mei 2014

    Ah dankjewel! Oh wat tof, ik wist niet dat ze daar ook notebooks hadden. Wordt tijd om daar ook eens te gaan kijken dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge