Kom op! Die mondhoeken omhoog!

laughing2

Beetje jammer dat ik zo weinig tijd in m’n blog kan steken de komende tijd. Heb het nogal drukjes met school. Donderdag begint de toetsweek dus nog even 2 weken knallen en dan ben ik klaaaaar, finito. Kan niet wachten! En om jullie (en mezelf) een beetje op te vrolijken, een aantal geniale filmpjes.

Want ja, lachen is belangrijk. Ik had gisteren een fotoshoot met een vriendinnetje (was zo zo zo leuk!) en ik denk dat ik nog nooit zoveel achter elkaar heb gelachen. We hoefden elkaar maar aan te kijken en we schoten in de lach, wat overigens wel tot hele leuke foto’s heeft geleid! Lachen is fijn, blij zijn is fijn haha. Maar goed, ik ben een beetje gestresst om school. Kan er de hele dag mee bezig zijn en er druk mee zijn, omdat ik bang ben dat ik niet over zal gaan. Dan is af en toe een beetje afleiding ook wel fijn.

 

COMEDY FACTORY

Vanaf nu kan jij waarschijnlijk het woord ‘zakje’ niet meer aanhoren zonder te lachen en ben je de rest van de dag bezig met het immiteren van zijn sexy engelse accent. Ik kan dit ook echt blijven kijken.

 

ANIMAL VINES

Een heleboel facebook animal vines achter elkaar, mijn leven is compleet. Superschattig!

 

TV KANTINE

Immitatie van Allo Allo, had er eerst nog nooit van gehoord maar heb later de echte afleveringen zitten kijken en het is echt geniaal nagedaan. Ik hou van de tv kantine.

 

Fijne dag nog you all!

sign5

 

4 thoughts on “Kom op! Die mondhoeken omhoog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge