Ja want spijt heb je morgen maar!

festival2

Ik hoorde pas dit nummer van Bløf, wat een geweldige tekst! Bløf is mijn guilty plessure en ik zag toevallig dat dit nummer in de top 40 stond dus dat maakte me ook wel heel benieuwd. Lekker krachtig nummer, dat wel weer mooi even laat zien dat je zoveel als je kan uit het leven moet halen, want spijt heb je morgen maar.

Kun je zingen, zing dan

Wil je springen, spring dan

Doe geen dingen in je hoofd

 

Spijt heb je morgen maar

Spijt heb je morgen maar

Tijd genoeg en zorgen heb je toch

Ik moest best wel hard lachen, Het is ook gewoon zo waar, zo zit m’n leven zo’n beetje in elkaar. Kijk, ik kan op m’n luie donder gaan zitten en zo min mogelijk pijn hebben, maar dan word ik binnen no time een kasplantje en dat lijkt me ook weer niet helemaal oké. Hoezo vandaag niet iets leuks doen en morgen (en misschien de rest van de week) maar gewoon op de blaren zitten? Volgens mij is daar niks mis mee.

Dus de boodschap voor vandaag: SPIJT HEB JE MORGEN MAAR.
En onder dat mom ga ik binnenkort (waarschijnlijk, heel misschien) naar een festival, want daar heb ik me toch een zin in! Nog even kijken of het praktisch mogelijk is, maar sowieso dat ik binnen nu en een jaar bij een festival of concert ben geweest.

6 thoughts on “Ja want spijt heb je morgen maar!

  1. Leuk! Echt, van deze blogpost word ik enthousiast. Doen wat je leuk vind en waar je gelukkig van wordt! En wat is het ook een lekker nummer. Ik heb het 200% met je eens! :D    2 september 2014

    En ik word enthousiast van jouw leuke reactie! :) Heerlijk hè.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge