Het hondenleven

hondenleven5

Deze vrolijke viervoeter en ik leven een hondenleven. Nee oké, het mijne is betrekkelijk, maar volgens mij heeft Benji echt een chill leven. Beetje rondhuppelen in huis, geaaid en geknuffeld worden, uitgelaten worden en overal rondpoepen, nog meer geaaid en geknuffeld worden en zonder reden heel lui en duf mogen zijn.

 

Hier een kleine impressie van onze dag gisteren.

hondenleven6

Samen Flikken Maastricht terug kijken is natuurlijk leuker dan alleen. Benji vindt het ook erg interessant, maar als ik ‘lachen naar het vogeltje’ zeg, is dat natuurlijk wel even belangrijker.

image

Slaaaap, Benji en Kirsten slaaaap, daar buiten loopt een schaaaap. 

hondenleven7

Koesja! Ik denk dat deze foto zo’n 2 seconden voordat hij een mega lebber over m’n gezicht gaf genomen is. Slechte timing Kirsten, slechte timing.

hondenleven8

Weer even knuffelen en vragen of mama een foto van ons wilt maken. Ik moet zeggen, ik vind hem fotogenieker dan dat ik ben (al is dat niet zo heel moeilijk).

Ook gingen we nog even spelen met konijnie !

Ik hou van dat kleine gekke beestje.

2 thoughts on “Het hondenleven

  1. Wat een ontzettend lief hondje! Zelf heb ik ook een schat van een hond en wat zijn het toch ontzettend leuke dieren. :)    30 september 2014

    Dankjewel! :3 Wat leuk dat jij ook zo’n lief beestje over de vloer hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge