Flow vakantieboek deel 1

flow1

Een tijdje terug was ik met mama in Scheveningen en zag ik bij een boekenwinkel het Flow vakantieboek liggen. Van zulk soort dingen wordt ik altijd erg nieuwsgierig en ik kon het niet laten om er even in te snuffelen. De Flow zelf vind ik interessant, niet altijd even leuk maar over het algemeen staat er altijd wel iets in dat me interesseert en waar ik enthousiast van wordt. Nu moet ik zeggen dat ik nóg enthousiaster was over dit vakantieboek, want het is toch net weer even iets anders als een normale Flow. Kijk maar mee!

 

First of all; het formaat. Net wat kleiner dat tijdschriftformaat, dus handig mee te nemen. Buitenkant is lekker vrolijk, wat we gelukkig gewend zijn van de Flow. Het boek staat helemaal in het teken van het krijgen van een vakantiegevoel, lekker relaxt en vol leuke knip en plak en leesdingetjes. Mindstyle verhalen ontbreken (gelukkig) niet en er zit zelfs een uitvouwbaar bordspel (kartonspel) in voor op de camping. Het meest enthousiast ben ik over het schrijfschriftje dat er in zit, net als de elke dag een tekening. Dat zijn echt mijn dingen.

flow4

Wat ik het leukst aan de Flow in het algemeen vind, zijn de quotes die kris kras door het boek staan en dat er af en toe ineens een leuke quote poster tussen zit (of een muursticker, hoe gaaf!). Van quotes kan ik nooit genoeg krijgen. Ben ook van plan om ooit, als ik heel veel Flows en Moodiez heb gespaard, een hele grote collage te maken door van alles eruit te knippen.

Maar nu eerst lekker genieten van dit boek, die ik jullie zeker aan kan raden als je eens wat anders wilt doen deze vakantie!

 

Little impression:

flow3

flow6flow5

2 thoughts on “Flow vakantieboek deel 1

  1. Ik ben al een tijdje bij onze winkels aan het kijken of ik hem hier toevallig ook zie. Helaas nog niet tegengekomen.    1 augustus 2014

    Oh dat is balen! Je zal ‘m vast nog wel vinden, tot nu toe heb ik ‘m wel vaak zien liggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge