DIY: washi tape telefoonhoesje + winactie

wate6

Deze DIY ben ik al vaak tegen gekomen en kon het daarom ook niet laten om ‘m zelf een keertje te maken! Ik ben nogal washi tape verslaafd en ik moet zeggen dat dit tot nu toe de leukste DIY is die ik met washi tape heb gemaakt. Dit kan iedereen! Hoe? Dat zal ik eens uitleggen.

Benodigdheden:

 • Verschillende washi tape rolletjes
 • Een doorzichtig hoesje voor je mobiel
 • Een zo’n dun mogelijke schaar
 • Een hobbymesje of keukenmesje

 

wate7

1. Je vouwt de washi tape stuk voor stuk om het hoesje heen en ook nog om het binnenste randje. 2. In de washi tape aan de boven en aan de onderkant zet je een klein knipje. 3. Dan kan je vervolgens de ongelijke randen zonder kreukjes beplakken. 4. Als laatst snij je met een mesje de camera en geluid gaatjes uit.

Zo simpel als wat! Het enige lastigere is het uitsnijden met het mesje, omdat het moeilijk is om dat allemaal gelijk te krijgen en geen  uitsteeksels. Als laatst kan je aan de binnenkant nog een plakbandje plakken in de randjes zodat het minder makkelijk loslaat.

 

En omdat ik het zo leuk vond om te doen, kan jij zo’n hoesje winnen! Ik heb er eentje gemaakt voor de IPhone 4/4s (rechts) en ook eentje voor de 5/5s (links).

wate8

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg mij op bloglovin
 • Laat een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet, welk iphonehoesje + een leuke tip voor een DIY voor mij

 

Je kan meedoen tot 15 augustus, wanneer je gewonnen hebt hoor je dit via de mail dus zorg dat je een geldig emailadres opgeeft.

5 thoughts on “DIY: washi tape telefoonhoesje + winactie

 1. Leuke winactie! Ik doe mee! Misschien een DIY van roomdecor of back to school. Hoe je bijv. je schriften leuker maakt.  2 augustus 2014

  Leuk! Wil je nog even vertellen voor welke IPhone je meedoet? En dankjewel voor de leuke tips! Straks aan het einde van de vakantie gaan er zeker leuke back to school DIY’s komen :)

 2. Wat een super leuke hoesjes! ik had hier nog nooit van gehoord. Ik doe graag mee..
  De rechter met de bloemetjes vind ik helemaal geweldig..
  tip: ehmm.. misschien iets met een leuke tekst/slogan of een barok-print?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge