Andere manier van voetbal kijken

wk24

Oké ik moet even toegeven dat ik niet zo’n voetbalfan ben. Ik hou niet van het kijken van 22 mannetjes die achter een bal aan rennen totdat er eentje de bal in het doel weet te schoppen en een hoop geld toegestrooid krijg. Nu vind ik het WK wel weer wat leuker, maar dan alleen om alle enthousiasme en vrolijkheid. Ik zat dan gisteren wel in m’n roy donders pakkie op de bank, maar dan met half oog voor de tv en half met m’n mobiel voor m’n neus om geniale tweets te spotten. Heb af en toe plat gelegen om alle droogheid en leuke woordgrappen en dat is eigenlijk dat wat ik het leukst vind aan deze oranjekoorts. Al heb ik heus wel gejuigd bij de doelpunten hoor, heb toch niet voor niks m’n juichpak aan.

Hierbij dus de samenvatting van de voetbalwedstrijd Nederland – Chili door een hoop leuke twitteraars:

wk11wk9wk8

wk2

wk3

wk6

wk30wk20

wk15

wk14

wk17

wk29wk12

wk25

wk23

Een heeeeele hoop, maar kon het niet laten om ze allemaal te posten. En waarschijnlijk heb ik er ook nog wel een aantal over het hoofd gezien, maar je moet wel toegeven dat er wel wat geniale tussen zitten ghehe. Zo wordt het voetbal kijken voor mij toch wel weer wat leuker.

 

Heb jij gisteren ook gekeken?

 

sign5

 

2 thoughts on “Andere manier van voetbal kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge