Hoi & welkom op Kirstenjoy.nl!

IK DOE… van alles! Ik mag dan wel een beperking hebben, maar dat houdt me heus niet zomaar tegen om niet te doen wat ik leuk vind. Nu ben ik wel redelijk makkelijk, want ik vind een hoop leuk, maar ook mijn dromen jaag ik ‘gewoon’ na. Zo ben ik sinds september 2014 blogger en redacteur bij Stichting Hoezo Anders, waar ik mijn liefde voor schrijven verder mag ontwikkelen door verhalen van mezelf en anderen om te zetten in een mooi en positief stuk.

Daarnaast hou ik ook enorm van creatief bezig zijn of gewoon een beetje freubelen, is mijn verslaving aan series schandalig groot geworden, is muziek mijn redder in nood en kan ik urenlang quotes verzamelen. Wat ik het allerliefst doe? Samen zijn met familie en vrienden, gewoon onder de mensen zijn. Dat zal voor eeuwig en altijd bovenaan mijn lijstje staan.

MIJN DOEL IS… een lach uitstralen! Ik schrijf graag over de dingen die mij blij maken, dat wat mij bezighoudt, maar ook dat wat mij inspireert. Want ook al is het allemaal heus niet rozengeur en maneschijn, ik heb wel gewoon echt geluk met alles wat ik mee maak.

Ook wil ik een beetje meer van mijn leven laten zien zodat ik er ook een beetje meer bij kan zijn; is het niet in het echt, is het online. Mijn beperking staat me namelijk zodanig in de weg, dat ik een hele hoop niet meer kan. Ik ben maar weinig op school en buitenshuis, de bank en mijn bed zijn m’n beste vrienden en ik ben rolstoelgebonden. Rot, ja dat is het, maar het maakt me wel tot wie ik ben en ik ben wel meer dan dat. Dat is wat ik mezelf, maar ook anderen graag wil laten zien.

DE MEEST GESTELDE VRAAG IS… maar wat heb je dan? Daar kan je hier meer over lezen.

Veel leesplezier!

 

Fotocredits gaan allemaal naar Mirjam, superdankjewel meid! (www.mirjamdekoning.tk)